На Франківщині підліток влаштував криваву розправу дідусеві з бабусею. Про це розповіли у виданні "Галка".

Повідомляється, що 1 вересня, в селі Бабче Івано-Франківської області, близько 05:00, 15-річний підліток вбив свого дідуся і наніс важкі ножові поранення бабусі.

Читайте Знай в Google News!

На місце події прибули правоохоронці та затримали підлітка. За їхніми словами, у хлопця можуть бути проблеми з психікою.

"Постраждала у важкому стані перебуває в реанімації – за її життя борються лікарі. Люди похилого віку проживали в літній кухні, а хлопець – з батьками в будинку поруч" - розповів поліцейський.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Під час затримання хлопець поводився абсолютно спокійно і не чинив опір. На питання, навіщо він це зробив, відповідав: "Просто".

"Не виключено, що у нього проблеми з психікою, тому буде вирішаться питання про те, щоб відправити його на відповідну експертизу" - додали в поліції.

В даний момент поліцейські з'ясовують всі обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінальної справи.

автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook поліція Івано-Франківської області

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Дніпром нелюд розібрав по частинах тіло коханої

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві іноземець задушив путану і прикинувся хворим

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові зниклу жінку з анорексією знайшли в петлі