У Франківську нагородили випускників, який відмінно склали ЗНО. Це сталося під час оперативної наради міської ради.

Повідомляється, що 1 вересня, вранці, на оперативній нараді міської ради Івано-Франківська, мер міста Руслан Марцінків та інші місцеві депутати привітали випускників, які на тестах ЗНО набрали 199 та 200 балів.

Читайте Знай в Google News!

Всього привітали 16 випускників. Очільник міста вручив їм усім квіти та подяку. Крім того учні, які набрали 200 балів, отримали і грошову нагороду.

Нагороди від мера міста отримали: Анастасія Василюк, Анастасія Верхогляд, Анастасія Куц, Роман Кулик ,Роман Курилюк (вони отримали по 200 балів на ЗНО) Кирило Новицький, Артур Рибчук, Оксана Майданчук, Микола Максимов, Анастасія Левицька.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Випускники, яким вручили подяку, фото: mi100

Варто зазначити, що раніше, випускників Івано-Франківської області з 200 балами по ЗНО вітав і голова Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів.

Під час засідання Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів привітав 18 випускників та вручив їм подяки.

Оперативна нарада 01.09.2020

Geplaatst door Руслан Марцінків op Maandag 31 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівських випускників нагородили преміями за найвищі бали на зовнішньому незалежному оцінюванні.

Як повідомляв портал "Знай.uа", голова Комітету з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак відповів на більшість запитань з приводу навчання з 1 вересня.

Також, "Знай.uа" писав, що у центрі Мукачева юні пари станцюють вальс