В Івано-Франківську поліцейські почали закривати книжкові магазини. Про це розповів мер міста Руслан Марцінків на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що з 31 серпня Івано-Франківськ віднесли до "червоної зони" карантину. У зв'язку з цим поліцейські почали закривати заклади торгівлі та харчування. Цього разу правоохоронці зайнялися книжковими магазинами.

Читайте Знай в Google News!

Мер Франківська Руслан Марцінків не задоволений такою ситуацією. Він неодноразово висловлював незгоду з визначенням міста в "червону зону" і прокоментував цю ситуацію з часткою сарказму.

"Правоохоронці закривають книжкові магазини на стометрівці у Франківську! Найбільший розсадник пандемії! Червона зона по-українськи!"- написав Руслан Марцінків.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Публікація Руслана Марцінківа: Facebook

Коментарів від поліції з цього приводу поки немає.

Варто зазначити, що раніше правоохоронці вже провели Державний рейд по закладах харчування у Франківську. В результаті багатьом заборонили працювати навіть на літніх майданчиках.

Крім того, був проведений рейд по торговим закладам в ТЦ "Арсен". В результаті всі магазини в будівлі були закриті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Шмигаль прогнозує рекордну кількість заражених вже наприкінці вересня

Як повідомляв портал "Знай.uа", чернівецьких школярів закрили Вдома 1 вересня

Також, "Знай.uа" писав, що тернополянам заборонили танцювати в клубах, тепер тільки домашні вечірки