У Росії батько-одинак виховує сина з синдромом Дауна. Про це розповіли на сторінці "Downside Up / Даунсайд Ап"у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що у Євгена Анісімова і його дружини роділмся сін з синдромом Дауна. Жінка прийняла рішення відмовитися від дитини і поставила чоловіка перед вибором: син або шлюб.

Читайте Знай в Google News!

Євген вибрав дитину, перервав успішну кар'єру на роботі, повернувся в рідний Волгоград і став самостійно виховувати сина Мішу. У цьому йому допомагає мама.

Чоловік став шукати інформацію про синдром Дауна і дізнався, що ситуацію ще можна змінити в кращу сторону.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Якщо є можливість, що сценарій буде оптимістичний, чому цей сценарій не наш? Вперед і тільки вперед " - говорить Євген Анісімов.

Євген Анісімов з сином, кадр з відео: YouTube

Зараз Євген знову працює і веде аккаунт в соцмережі Instagram, де діліиться враженнями від батьківства. Він навіть придумав термін "Патеринський" потенціал.

Також Євген є атлетом благодійного фонду "Синдром кохання". Він займається спортом і допомагає людям зі схожими проблемами, збираючи кошти для благодійних проектів Даунсайд Ап.

Евгений Анисимов

«Патеринский» потенциал. Этот термин (производный от материнского потенциала), можно сказать, придумал Евгений Анисимов, папа который решил, воспитывать малыша Мишу с синдромом Дауна один. При всех сложностях, этого потенциала у него оказалось достаточно. Когда врачи сообщили, что у новорожденного сына синдром Дауна, жена решила отказаться от ребенка и ушла из семьи. Он прервал успешную карьеру и взял декретный отпуск. Воспитывать Мишу ему помогает его мама. Теперь Евгений снова работает и ведет инстаграм – рассказывает о буднях особого отцовства с хэштегом #яжпать. К тому же Евгений еще и является Атлетом во благо Благотворительный фонд «Синдром любви» - занимается спортом и помогает другим, собирая средства на благотворительные проекты Даунсайд Ап *Благодарим команду ROMB за интерес к теме, её освещение и профессиональную работу.

Geplaatst door Downside Up/Даунсайд Ап op Vrijdag 7 februari 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що батько з сином із Закарпаття зважилися на неймовірне заради малюків з інвалідністю

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Харковом чоловік з синдромом Дауна сім років мучиться в лікарні

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі круглий сирота з раком крові відчайдушно бореться за життя