На Прикарпатті затримали підлітка, який розправився з членами сім'ї. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 1 вересня, близько 04:00 ранку, в поліцію подзвонив 15-річний підліток, який зізнався, що скоїв вбивство. Інцидент стався в селі Бабче Богородачанського району. На місце події одразу виїхали правоохоронці.

Читайте Знай в Google News!

По прибуттю поліцейські з'ясували, що підліток напав на дідуся з бабусею, які жили в літній кухні. 73-річний дідусь отримав безліч ударів ножем і загинув на місці, а 69-річну жінку госпіталізували у важкому стані.

Хлопець не заперечував своєї провини, проте мотиви злочину пояснити не міг. У траві біля будинку поліцейські виявили знаряддя вбивства - ніж зі слідами крові.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Публікація поліції Івано-Франківської області: Facebook

Згідно з інформацією деяких ЗМІ, хлопець готувався до вбивства заздалегідь. Він був підписаний на канали в Telegram з тематикою про насильство, а пізніше вирішив створити свій власний.

Спершу він бив родичів молотком по головах, а пізніше взяв ніж і завершив розпочате.

Про вбивство він відзвітував у Telegram і додав фото закривавленого молотка.

Фото в Telegram: Прикарпаття Online

"Дабл кіл готовий. Почав з баби з Дідом, ще 7. Ні, вам не здалося! Жити було "нудно" і забажав вбити всю сім'ю. Ось така кривава розвага " - написав хлопець.

Правоохоронці розпочали кримінальні провадження за ч.2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство), а також ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Юнака затримали в порядку ст.208 КПК України. Проводиться слідство.

місце події, фото: Facebook поліція Івано-Франківської області

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові вбивцю 40-річної жінки розшукали по гарячих слідах

Як повідомляв портал "Знай.uа", дніпрянина по-звірячому покалічили через телефон

Також, "Знай.uа" писав, що з 10-річною малятком жорстоко розправилися прямо біля будинку