Франковсячяанину терміново необхідна трансплантація нирки. Про це розповіли у виданні "Галка".

Повідомляється, що Франківчанину Артему Корнейчуку, батькові двох дітей, терміново необхідно провести трансплантацію нирки.

Читайте Знай в Google News!

У сім'ї чоловіка немає коштів на проведення операції, тому вони відкрили збір коштів і просять небайдужих людей про допомогу.

"Наша сім'я фінансово виснажена, оскільки ми лікували нашого сина Марка (рак крові, мієлобластний лейкоз). Дуже вас прошу про допомогу" - розповіла Юлія Корнейчук.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Дружина пояснила, що у Артема вже була трансплантація нирки від батька. Однак орган відмовив і це повинна бути друга операція з пересадки. Зараз Артем підключений до апарату діалізу. Йому планують провести трансплантацію трупної нирки в Білорусі.

"Ми подали документи в МОЗ України, чекаємо відповіді, гроші потрібні на здачу аналізів, дорогу, і проживання в Білорусії, оскільки основну операцію вони оплатять, а на все інше коштів взагалі немає" - додала Юлія Корнейчук.

Артем Корнейчук, фото: Галка

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запоріжжі народилися недоношені двійнята, батьки благають про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", у київському Охматдиті провели унікальну операцію - у мільйонів онкохворих з'явилася Надія

Також, "Знай.uа" писав, що агресивний рак з'їдає маленького українця, батьки благають про допомогу