В Івано-Франківську хуліган влаштував стрілянину з балкона. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 4 вересня, близько 02: 00 ночі в поліцію звернувся місцевий житель, який розповів, що по вулиці Яблуневій, у дворі багатоповерхового будинку чутні звуки пострілів вогнепальної зброї.

Читайте Знай в Google News!

На місце події виїхали співробітники тактико-оперативного реагування Управління патрульної поліції, рота поліції та слідчо-оперативна група.

Правоохоронці з'ясували, що чоловік знаходиться на першому поверсі і з балкона здійснює постріли в бік двору біля будинку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Поліцейські кілька разів попросили чоловіка припинити вчиняти правопорушення, проте він не реагував і продовжував стріляти.

Чоловік відмовлявся відкрити двері квартири. Правоохоронці почули крики і розуміли, що в приміщенні зброя, тому діяли негайно. За допомогою співробітників ДСНС вони зламали двері і затримали злочинця.

затриманий чоловік, фото: Facebook поліція Івано-Франківської області

У квартирі також перебувала дівчина, яка виявилася господинею приміщення. З'ясувалося, що чоловік прийшов до неї в гості.

У хулігана вилучили стартовий пістолет марки "Zoraki", який найімовірніше перероблений під травматичний. Зброю було передано на експертизу.

Зловмисника поліцейські затримали в порядку ст.208 КПК України. На даний час вирішується питання про повідомлення йому про підозру за ч.4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України та обрання судом запобіжного заходу. Триває досудове розслідування. Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

повідомлення поліції Івано-Франківської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що ображений киянин влаштував холоднокровну вендету, сотні людей опинилися в пастці

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі нелюд зґвалтував друга з інвалідністю

Також, "Знай.uа" писав, що під Харковом зрешетили автобус з соратниками Іллі Ківи