На Прикарпатті помер видатний судово-медичний експерт. Про це розповів директор КП "Пам'ять" Василь Тимків у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що сьогодні, 4 вересня, на 86-му році життя помер відомий судово-медичний експерт з Франківщини Омелян Левицький. Він був одним із засновників і членом правління обласної історико-просвітньої спільноти "Меморіал", а також був автором більше сотні судово-медичних експертиз останків жертв комуністичного терору і воїнів УПА.

Читайте Знай в Google News!

Омелян Левицький працював судово-медичним експертом-криміналістом в Івано-Франківському обласному бюро судово-медичних експертиз.

Також він брав участь у розкопках і проводив експертизи жертв сталінського режиму в Дем'яновому Лазі, на Меморіальному кладовищі Івано-Франківська та в інших населених пунктах області.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Омелян Левицький, фото: КП Пам'ять

Крім того Омелян Левицький брав участь у розкопках і проводив експертизи в Бучачі на Тернопіллі в 1990 році і в Ходорові Львівської області в 1993 році.

Крім цього він був нагороджений грамотою правлячого архієрея Івано-Франківської єпархії УГКЦ владики кир Софрона Мудрого та Грамотою Верховного Архієпископа Києво-Галицького УГКЦ Святослава за активну роботу та участь у житті спільноти "Меморіал".

повідомлення Василя Тимківа: Facebook КП Пам'ять

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Хмельниччині помер легендарний козак і герой Майдану

Як повідомляв портал "Знай.uа", пішов з життя творець "Смішариків" Анатолій Прохоров

Також, "Знай.uа" писав, що в Італії трагічно загинула заробітчанка зі Львова