В Івавно-Франківську неповнолітньому продали цигарки. Про це розповіли на сторінці "Тверезий Франківськ"у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 3 серпня, в Івано-Франківську по вулиці Довженка 3, поруч із зупинкою громадського транспорту був виявлений кіоск в якому неповнолітнім продавали тютюнові вироби.

Читайте Знай в Google News!

За даним фактом співробітники ювенальної превенції склали протокол згідно ч.2 ст. 152 КУпАП.

Цигарки, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто зазначити, що покарання за продаж алкоголю або тютюнових виробів неповнолітнім передбачає накладення штрафу на продавця в розмірі від 1700 до 6800 гривень.

За підсумками адміністративної комісії матеріали справи направляються до фіскальної служби Івано-Франківська, яка накладає 6800 гривень штрафу на суб'єкта підприємницької діяльності та позбавляє його ліцензії на торгівлю алкогольними та тютюновими виробами.

Примітно, що ліцензія на торгівлю алкогольними напоями має вартість у 8000 гривень, а ліцензія на продаж тютюнових виробів — 2000 гривень.

У зв'язку з цим, в повідомленні звернулися до підприємців із закликом не продавати алкоголь і тютюнові вироби неповнолітнім.

[img desc="публікація в групі: Facebook"]792782 /img]

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Дніпряни "удобрили" молоді дерева сміттям і недопалками і перевели стрілки на Філатова

Як повідомляв портал "Знай.uа", з Києва різко зникли кіоски

Також, "Знай.uа" писав, що чернівчани загадили мальовничий сквер у центрі міста