Медик не витримала невіри українців в коронавірус і потужно висловилася з цього приводу. Це повідомлення Інна Бондарчук-Поліщук опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, медик засудила легковажне ставлення українців до пандемії коронавірусу і показала, як справи йдуть насправді.

Читайте Знай в Google News!

Інна Бондарчук-Поліщук опублікувала знімок з Центральної міської лікарні №1 міста Житомир, на якому можна помітити кілька автомобілів швидкої допомоги біля входу в лікарню і медиків в захисних костюмах.

черга швидкої допомоги біля лікарні: Інна Бондарчук-Поліщук

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У тексті публікації вона вказала, що в кожному автомобілі знаходиться заражений коронавірусом і подібна ситуація повторюється щоранку.

"Центральна міська лікарня №1" міста Житомира (КУ ЦМЛ №1) Ці фотографії для тих, хто пише у фб, що короновірус - це все фейк, що це тільки відмивання коштів. А ось тепер вам докази. 10 години ранку, черга швидкої допомоги з хворими біля інфекційного відділення. У всіх діагностують підозру та підтверджено Covid-19. І такі черги зі швидких кожен день. А якщо і цих доказів комусь мало, то приходьте у відділення і побачите все самі."- написала медик.

Публікація Інни Бондарчук-Поліщук: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Чернігівщині хворих коронавірусом селять у наметах

Як повідомляв портал "Знай.га", Кличко відправив на карантин десять шкіл у Києві

Також, "Знай.га" писав, що лікар з Чернівців підхопила коронавірус вдруге і розкрила неприємну правду