Родина з Прикарпаття, яка виховує діток з інвалідністю потребує допомоги.

Про це повідомляє інформаційний портал Рrykarpattya.

Молода родина, яка проживає в Івано-Франківській області виховує трьох діток. Найстарша дівчинка Вікторія, якій 8 років – народжена з трьома пальчиками на руках, Ромчик, якому вже виповнилося 6 рочків має складну гідроцифалію, та абсолютно не рухомий. Його голова важить близько 20 кілограмів, а тіло має вагу приблизно – 8 кг. Найменша дитина родини на щастя народилася здоровою.

Фото: Рrykarpattya


Нещодавно сім'ю спіткало ще одне горе - батько дітлахів потрапив 05.05 2020 в сильне ДТП, та хоч і був на задньому сидінні отримав найбільше травм. Два місяці ШВЛ, пробита легеня, забій мозку, травма черевної порожнини, вирізана селезінка. Медикам вдалося врятувати чоловіку життя, але попереду ще довга реабілітація.

До того ж в серпні цього року померла мама голови сімейства, а за 9 днів після смерті мами помирає ще й тато. Наразі належних умов проживання в квартирі, яка перейшла в спадщину до родини, просто немає і з такою кількістю бід, що навалилися їм ще довго не бачити ремонту. Родина навіть немає належних ліжок, пральної машини та гарячої води. До того ж не завжди вистачає грошей на елементарні речі.

Наразі мама сама не зможе покращити умови, а батько тільки – но нещодавно почав ходити, але ще довгий час не зможе працювати. Всіх кого не залишила байдужими історія родини просимо допомогти, налагодити умови їх життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що 12-річний школяр переміг у поєдинку зі смертю: "Серце зупинилося на півгодини, шансів майже не було"

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпропетровській області чоловік пішов на самогубство, вчинивши самоспалення.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі п'ятеро сиріт вже близько півроку живуть у міській лікарні і потребують допомоги небайдужих.