Тернопіль підтримав судовий позов Івано-Франківська проти Кабміну. Про це розповів мер міста Сергій Надал на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в п'ятницю, 4 вересня, мер Івано-Франківська Руслан Марцінків, під час бюрифінгу заявив, що міська рада подала позов до Окружного адміністративного суду Києва проти Кабміну. У заяві місцеві депутати оскаржують внесення міста в "червону зону" карантину.

Читайте Знай в Google News!

"Вчора ми подали позовну заяву на Кабінет міністрів до Окружного адміністративного суду Києва. До неї приєдналися не тільки міста Івано-Франківської області. Місто Тернопіль також подає до суду " - заявив Руслан Марцінків.

Мер Тернополя, який також віднесли в "крансую зону", Сергій Надал підтримав позов Франківська і назвав карантинні обмеження незаконними.

"Тернопіль підтримує судовий позов українських міст до уряду Тернопіль підтримує судовий позов Івано-Франківська та інших міст до уряду з вимогою скасувати незаконні обмеження, що суперечать Конституції України. Ми будемо захищати право тернополян жити, працювати, заробляти!"- написав Сергій Надал.

Публікація Сергія Надала: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що мер Тернополя Надал пішов війною проти Кабміну Зеленського

Як повідомляв портал "Знай.uа", Харківщина ризикує потрапити в "червону зону"

Також, "Знай.uа" писав, що в Україні змінили список червоних і зелених зон карантину