На Франківщині одружилася пара байкерів. Про це розповіли на сторінці Калуського РАГСу у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в Калуші пара байкерів зареєструвала шлюб в РАГСі.

"Байкери-це не просто любителі і шанувальники мотоциклів. Це певний стиль життя, певні життєві цінності, певний кодекс правил! Ну... і мотоцикл! А ще-молодість, щирість, сміх, любов і краса!!! Мало не забрали з собою))))) такі були наші молодята сьогодні. Чарівні!!! Вітаємо!!!"- написано в повідомленні.

Публікація Калуського Рагсу: Facebook

Читайте Знай в Google News!

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

До публікації додали кілька фотографій з церемонії одруження. На них можна побачити молодят, які не можуть приховати щасливі вирази обличя.

Примітно, що не дивлячись на любов байкерів до чорного кольору, шкірянго одягу і подібної атрибутики, пара вирішила зробити церемонію цілком стандартною.

Наречений був одягнений в джинси темно-синього кольору і білу вишиванку з червоним візерунком. У той же час наречена була одягнена в коротке біле плаття з візерунками, а в руках вона тримала букет квітів.

Молодята фото ЗАГС Калуша: Facebook

Не дивлячись на це не обійшлося без черги мотоциклів під будівлею Рагсу.

Байкери взле Рагсу, фото РАГС Калуша: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Тернопільський екс-нардеп повів доньку до вінця під Шуфутинського 3 вересня

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка 90-х одружився з молоденькою блондинкою і помахав рукою шістьом дітям

Також, "Знай.uа" писав, що чемпіон світу з вільної боротьби Сідаков за волосся виволік наречену з весілля, гості поділилися враженнями