Сьогодні у Франківську попрощалися з відомим судово-медичним експертом Омеляном Левицьким. Про це, на своїй сторінці в соцмережі Facebook, розповіла народний депутат Оксана Савчук.

Повідомляється, що 4 вересня, у віці 86 років на Прикарпатті помер відомий судово-медичний експерт Омелян Левицький. Він був автором безлічі експертиз, брав участь у розкопках і досліджував тіла жертв комуністичних репресій.

Читайте Знай в Google News!

"Сумно, коли нас покидають люди-легенди. Завдяки зусиллям Омеляна Левицького ми відновили більшу частину історії Прикарпаття. А тіла жертв, які були закатовані комуністичною владою, знайшли свій спокій і були поховані за всіма християнськими традиціями."- написала Оксана Савчук.

Похорон Омеляна Левицького: Facebook Оксана Савчук

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Вона підкреслила, що Омелян Левицький присвятив життя розкопкам у Дем'яновому лазі і своїми роботами зміг розкрити злочини комуністичного режиму.

"На похоронах почула, як між собою розмовляли дві жінки. Ось що вони сказали про пана Омеляна: "Це була надзвичайна любов. До своєї дружини і до України"" - додала Оксана Савчук

повідомлення Оксани Савчук: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Хмельниччині помер легендарний козак і герой Майдану

Як повідомляв портал "Знай.uа", пішов з життя творець "Смішариків" Анатолій Прохоров

Також, "Знай.uа" писав, що в Італії трагічно загинула заробітчанка зі Львова