Мер Франківська Руслан Марцінків розкритикував карантин в Україні. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Насамперед Марцінків зазначив, що в основному жорсткі заходи карантину вводять у західних регіонах України. У той час, як центральні і східні області знаходяться в "зеленій зоні". При цьому мер Франківська підкреслив, що в цих областях також велика кількість захворювань, однак цього ніхто не помічає.

Читайте Знай в Google News!

"Цікаво Степанов тільки Західну Україну закриває, тому що Одеса, Харків, Київ, Дніпро, Львів йому слабо.....Вчора був на тренуванні ФК Прикарпаття: всі хто був на відпочинку в Одесі підхопили COVID! Але ніхто цього не бачить!"- написав Руслан Марцінків.

Публікація Руслана Марцінківа: Facebook

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Варто зазначити, що з 31 Серпня Івано-Франківськ поал в "червону зону" карантину, з чим Руслан Марцінків багато разів висловлював незгоду.

Глава Франківська заявив, що Кабмін не має права приймати подібні рішення і що карантин суперечить інтересам франківчан. У зв'язку з цим депутати Франківська подали позов до суду проти Кабміну з метою зняття "червоної зони" з міста.

Руслан Марцінків, фото: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що мера міста під Дніпром підкосив коронавірус

Як повідомляв портал "Знай.uа", подарунки підвели Кернеса під монастир

Також, "Знай.uа" писав, що Кличко залишив киян без зарплат і перевів стрілки