Дика історія у звичайній на перший погляд родині сколихнула Прикарпаття. Жінка намагалася вкоротити собі віку, бо не витримувала домашнього насильства зі сторони чоловіка. Під час чергових побоїв нещасна зателефонувала до поліції/, де тремтячим голосом розповіла, що відбувається, і як їй страшно.

Правоохоронці, що приїхали за вказаною адресою, виявили, що жінка знаходиться сама у квартирі. Вона плакала і відмовлялася відчиняти, перемовини з нею вели через двері. Коли поліцейські такі вмовили жінку відчинити, то побачили, що та намагалася вчинити самогубство: на руках було видно порізи.

Правоохоронці швидко забрали в постраждалої ножа, що лежав поруч, надали першу допомогу і викликали "швидку". Недалеко від будинку розшукали і чоловіка, що був у геть надекватному стані. На нього склали протокол за вчинення домашнього насильства - ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Цього разу чоловік відбувся попередженням.

Нагадаємо, Знай писав, що чоловік хотів транслювати свою смерть у соціальній мережі Facebook. Громадянин Франції страждав від невиліковної хвороби і намагався піти з життя публічно. 57-річний Ален Кок страждає захворюванням, через яке його артерії злипаються, і з вечора п'ятниці він перестав їсти і пити. Він використовував свою долю, щоб спробувати внести зміни до французького закону про право на смерть, і оголосив, що буде транслювати свою смерть в прямому ефірі на Facebook.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Києві чоловік намагався зістрибнути з сьомого поверху висотного будинку, розташованого на Дарниці. До місця подій викликали поліцейських, які стали відмовляти потенційного самогубця від стрибка вниз. Чоловік опинився в неосудному стані і стояв у вікні своєї квартири. Поліцейські спровокували потенційного самогубця на відверту розмову і вмовили його не стрибати.

Нещодавно Знай передавав, що патрульні відвернули спробу самогубства хмельничанина, який хотів стрибнути з даху багатоповерхівки. 16 серпня, близько 18 години, на вулиці Заводській, патрульним надійшов виклик "спроба самогубства". На лінію 102 небайдужі громадяни повідомили, що невідомий чоловік сидить на даху 10-поверхівки.