44-річного Андрія, що приїхав до Лодзі на заробітки, привезли додому у труні: чоловік, з яким вони працювали разом на будівництві, побив українця до смерті.

Як пишуть польські ЗМІ, 49-річний Даріуш З. накинувся на чоловіка з кулаками, і добив молотком. Усе тому, що під час візиту українець почав без дозволу щось шукати на кухні.

Чоловіки частенько бували одне в одного після роботи і пили пиво. Так було у цього разу: приятелі випивали, розмовляли і добре проводили час, допоки гість раптово не заснув. Прокинувся він так само різко, як і пішов спати, і його поведінка почала лякати господаря. За словами Даріуша, українець поводив себе неадекватно.

"Він підвівся і почав щось шукати у моїй шафі", — розповідає підозрюваний у вбивстві. “Я запитав його, що він там шукав, але той відповів щось дуже нечітко. Потім він зайшов на кухню і відкрив ще там шафки. Мені це не сподобалось. Я попросив його піти геть. Але він знову почав бурчати щось незрозуміле”, – додає поляк.

Напруга зависла у повітрі. Між чоловіками почалася суперечка, що переросла у бійку. Даріуш вдарив Андрія головою в носа, а потім почав гамселити молотком. За даними слідчих, після того, як Андрій впав, Даріуш добивав його ногами. Саме у цю мить на кухню зайшов маленький син поляка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Щоб дитина не бачила того, що їй не слід, чоловік витягнув закривавленого Андрія з квартири на майданчик і покинув там. Українця знайшли сусіди, вони і викликали швидку допомогу. Два дні лікарі боролися за життя Андрія, проте все виявилося марним.

Даріуша З. звинуватили у побитті з летальним результатом. Своєї вини чоловік не заперечує. Йому загрожує довічне ув’язнення.

Нагадаємо, раніше малолітні шкуродери з Хмельницького потрапили на відео: "дивись, Він корчиться!"

Як повідомляв портал "Знай.ua", шкуродерка із Запоріжжя задумала десятки тварин і спробувала вийти сухою з води-адвокат не допоміг.

Також "Знай.ua" писав про те, що у Харкові сектанти-шкуродери влаштували концтабір собаці, замучивши до смерті-рятувати вже було нікого.