В середу, 9 вересня, в Калуській ЦРЛ померла уродженка міста Калуш 1950 року через два тижні після того, як її госпіталізували з підозрою на коронавірус 26 серпня.

Про це заявила заступник міського голови Наталія Табачук. За вересень це вже друга смерть від COVID-19 у Калуші: 4 вересня з таким самим діагнозом помер чоловік 1951 року.

Загалом від вірусу на Калущині померло 34 людини: 12 жінок і 22 чоловіків. Усі загибли віком від 40 років.

Зеленський відкинув церемонії і звернувся до мерів-бунтівників: "Нехай дивляться в очі батькам померлих". Так, мери, що ігнорують правила карантину і продовжують наражати людей на небезпеку, мають самостійно нести за це відповідальність. Зрозуміло, що напередодні виборів чиновники намагаються завоювати любов електорату, проте способи неприпустимі. Про це президент України заявив під час брифінгу у Хмельницькій області.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нещодавно неймовірний резонанс викликала заява Ніколає Фуртуне - головного епідеміолога Молдови, що який очолює Національне агентство з громадської охорони здоров’я. Він заявив, що коронавірусна інфекція "забрала життя тих, хто і так був тягарем для оточуючих".

Нагадаємо, передчасно пішла з життя вихователька Кам’янець-Подільського дитячого навчального закладу №21. Лікарі констатували у померлої коронавірус Covid-19.

Також Знай повідомляв, що МОЗ може прийняти рішення у разі, якщо ситуація з епідемією коронавірусною інфекцією не зміниться, ввести режим "червоної зони" для всієї країни.

Нещодавно Знай передавав, що головний лікар Сокальської центральної районної лікарні захворів на коронавірус.