В Умані у вісмі хасидів-поломників виявили короавірус. Про це, в ефірі телеканалу "Україна 24" розповів мер міста Олександр Цебрій.

Повідомляється, що в Укмані у восьми хасидів-поломників, які прибули в місто на святкування іудейського свята Рош ха-Шана виявили колронавірусну інфекцію. Частину з них відправили на лікування.

Читайте Знай в Google News!

За словами мера Умані Олександра Цебрія, на лікуванні перебувають шість хасидів. Двоє з них вже перенесли хворобу і тест на коронавірус показав негативний результат.

"Шестеро зараз перебувають на самоізоляції, вони лікуються амбулаторно" - сказав Олександр Цебрій.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крім того, глава Умані підкреслив, що наполягав на проходженні повторного тестування для всіх іноземців, які прибули в місто.

"Мені повідомляли, що вони проходили тестування на аеродромі і у них є довідки, але я наполягав, щоб тестування проводилося у нас в місті" - додав Аленсандр Цебрій.

хасиди в Умані, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 148 756 випадків зараження. За добу зафіксували 3 144 нових випадків.

Як повідомляв портал "Знай.uа", лідер політичної партії "Батьківщина" і народний депутат Юлія Тимошенко одужала після

Також, "Знай.uа" писав, що у баскетбольному клубі» Сокіл " з Харкова виявили коронавірус у двох гравців. Команда готується до гри в Меморіалі Гаврилова.