В Івано-Франківську школярі навчатимуться дистанційно. Про це заявив глава міста Руслан Марцінків у відеозверненні, яке він опублікував на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

У відеозверненні Руслан Марцінків розповів, що в Івано-Франківську змінилися показники захворюваності коронавірусом, а також були прийняті рішення щодо відкриття шкіл.

Читайте Знай в Google News!

"Показники захворюваності в Івано-Франківську значно покращилися. Ви бачили вчорашнє відео ЦМКЛ. Ми бачили, що кількість пацієнтів знизилася на 80 осіб у наших міських закладах, тому тенденція дуже хороша " - сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків, кадр з відео: Facebook

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Він підкреслив, що в уряді затвердили нові карантинні зони і Івано-Франківськ залишився в "червоній". При цьому в місті потрібно починати навчальний процес, тому школи у Франківську відкриються з понеділка, але в дистанційному режимі.

"Бачите яка ситуація-нам продовжили "червону зону". Тому з понеділка ми переходимо на дистанційне навчання в школах. Починаємо відкривати дитячі садки, а цей тиждень будемо навчатися дистанційно" - додав Руслан Марцінків.

Показники захворюваності у місті покращується: йде хороша тенденція до зменшення числа хворих 📉 Але, на жаль, Івано-Франківськ досі у червоній зоні ⛔ Розумію, що ситуація непроста і потрібно приймати рішення щодо роботи закладів освіти. Вже маючи досвід Тернополя, вирішили поетапно відкривати дитячі садочки з понеділка 🏫 Адже часто саме це питання стоїть гостро. Наголошую, що відвідування дошкільного закладу - не обов'язкове, а приймається зваженим рішенням батьків ☝️ Щодо шкіл - то вони також запрацюють з понеділка. Щоправда, з дистанційною формою навчання 💻

Geplaatst door Руслан Марцінків op Vrijdag 11 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Тернополі вчителі влетіли на штраф за те, що пустили дітей у класи

Як повідомляв портал "Знай.uа", Українка на всю країну показала, чим годують дітей у школі

Також, "Знай.uа" писав, що МОН хоче саджати вчителів