Українка самостійно виховує шістьох дітей. Про це розповіли на сторінці "Редакція" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що українка Оксана Кобелецька стала мамою двічі. У перший раз у неї народилася одна дочка, а в другій - відразу п'ять дітей, три хлопчики і дві дівчинки.

"Лікар дивиться і у неї щось обличчя змінюється. Я тоді сильно злякалася, думала, що там якась пухлина або ще що. Все що завгодно могла подумати тоді. Потім вона почала мене заспокоювати, що все добре, сердечка б'ються, просто їх багато" - розповіла Оксана.

Чоловік Сергій спершу підтримував Оксану і говорив, що хоче цих дітей, проте перед пологами він кинув сім'ю.

"Я їх вже виношувала, була на збереженні. Мабуть він зрозумів, що це не по його силам. Злякався і сказав: "Ти найрозумніша, ти і відповідай"" - додала Оксана.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як вижити в Україні з шістьма дітьми та без чоловіка // Неймовірна історія Оксани Кобелецької

✨ Неймовірна історія цієї жінки просто вражає 👇 #Редакція

Geplaatst door Редакція op Zaterdag 1 februari 2020

Це стало ударом для жінки і вона не знає, як їй вдалося не зійти з розуму. Оксана розповіла, що їй з бабусею доглядати за дітьми допомагали небайдужі люди.

Пізніше жінці подарували п'ятикімнатну квартиру і мікроавтобус, щоб вона могла возити дітей в дитсадок і школу. З отриманням житла повернувся і Сергій, проте за підсумком він не витримав життя з дітьми і остаточно пішов.

Зараз Оксана виховує шістьох малюків самостійно і їй активно допомагає її мама Ольга.

Оксана завела сторінку в соцмережі Instagram, де розповідає про будні багатодітної мами. На неї підписані 200 тисяч осіб.

Нагадаємо, що у Києві 94-річна бабуся продавала ляльок, щоб накопичити на операцію, серце вщент

Як повідомляв портал "Знай.uа", багатодітна мама ледь не рознесла маршрутку через " не той папірець

Також, "Знай.uа" писав, що самотня Українка усиновила трьох діток-сиріт і ледь втекла з рідного Донецька