Відома українська співачка Катерина Бужинська роздяглася перед камерою і показала принади з волоссям. Відповідні фотографії вона опублікувала на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

На фотографіях 41-річна знаменитість позувала абсолютно без одягу. Вона без сорому продемонструвала своє підтягнуте оголене тіло, проте головні принади прикрила довгим білим волоссям.

Читайте Знай в Google News!

Примітно, що знімки зроблені в чорно-білому фільтрі, що зраджує їм загадкову атмосферу.

У підписі до публікації зірка розповіла про виставку під назвою "Антиейджизм", яка пройшла в Києві і заговорила про можливості і вік.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Сучасний світ - це про можливості, а не про обмеження. Боятися старості сьогодні, щонайменше, не модно. Ваш вік більше не визначає вас. Визначають досвід і досягнення. А ще-ваша енергія. Її можна і потрібно примножувати з часом. Завдяки турботі про своє здоров'я. Увага: як фізичному, так і ментальному."- написала Катерина Бужинська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Катя Бужинська вперше показала своїх двійнят

Як повідомляв портал "Знай.uа", Бужинська в халатику на голе тіло оголила пишні принади

Також, "Знай.uа" писав, що продюсер Бужинської бив її і змусив позбутися дитини