У Черкасах міст Кохання перетворився на місце смерті. Про це розповіли у виданні "Про все".

Повідомляється, що в Черкасах, на мосту кохання в парку "Сосновий Бір" з початку року покінчили з життям у ж чотири людини.

Читайте Знай в Google News!

Останній трагічний випадок стався 12 вересня ввечері. З мосту скинувся молодий юнак і загинув.

Перед цим, у січні 2020 року, з цього ж мосту зістрибнула 30-річна жінка. Після падіння їй надали першу допомогу і госпіталізували. Не дивлячись на це вона загинула перебуваючи в лікарні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ще один випадок був у травні - з мосту скинувся 40-річний чоловік, врятувати його не вдалося.

Також у квітні, на цьому ж мосту загинув 22-річний хлопець.

міст Кохання в Черкасах, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Варто зазначити, що 11 вересня поліцейські Чернівців зупинили спробу самогубства. Про це розповіли на сторінці поліції Чернівецької області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що вранці поліцейським надійшов виклик про домашнє насильство. Вона відразу ж вирушили за місцем виклику, де виявили стурбованих батьків і чоловіка, який облився займистою рідиною і погрожував себе підпалити.

В ході бесіди їм вдалося заспокоїти чоловіка, після чого його відправили в лікарню.

Врятоване життя

"Ми не можемо залишити вас в такому стані" — вчорашня зміна патрульних розпочалася з порятунку життя Зміна тільки розпочалася: поліцейські отримали повідомлення про домашнє насильство та одразу направилися за вказаною адресою. Інспекторів зустріли схвильовані батьки та розповіли, що син хоче вчинити самогубство. Не гаючи часу патрульні зайшли до кімнати та розпочали непросте спілкування. Чоловік стояв біля вікна тримаючи в руках запальничку, як тільки інспектор наблизився до нього громадянин повідомив, що облився легкозаймистою речовиною та має намір себе підпалити. Поліцейські зрозумівши його намір розпочали діалог. Поспілкувавшись з чоловіком, інспекторам вдалося заспокоїти його та відвернути непоправне. Патрульні доправили громадянина до медичного закладу, де його шпиталізували. Дякуємо колегам за службу! Ми не можемо бути всюди, але ми завжди там, де потрібні 💜 #вашапатрульнаполіція_cv #ПатрульнаполіціяЧернівецькоїобласті #патрульнаполіціячернівці

Geplaatst door Патрульна поліція Чернівецької області op Vrijdag 11 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Супрун пояснила, що штовхає молодь від 15 до 29 років звести рахунки з життям

Як повідомляв портал "Знай.uа", комік Юля Ахмедова намагалася накласти на себе руки

Також, "Знай.uа" писав, що запорожанин зробив собі "харакірі" в залі суду