На Прикарпаття привезли мощі святого Миколая. Про це розповіли на сторінці "Парафії Благовіщення Пречистої Діви Марії м. Коломия" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що Вересень є початком не тільки нового навчального року, а й важливою подією в житті церкви. Саме 14 вересня починається новий церковний рік і старт кола літургійних богослужінь.

Читайте Знай в Google News!

Однак для парафії Благовіщення Пречистої Діви Марії ця дата стала особливою ще й тому, що ввечері, 14 Вересня 2020 року в місто Коломия прибули мощі святого Миколая, які доставили з Мілана.

Документ про передачу мощей м. Коломия, фото: Facebook ПАРАФІЯ Благовіщення Пречистої Діви Марії м. Коломия

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

мощі святого Миколая, фото: Facebook ПАРАФІЯ Благовіщення Пречистої Діви Марії м. Коломия

"До найдавнішого храму Коломиї з Мілана через Венецію прибули мощі святого Миколая на постійне їх шанування! Незважаючи на карантинні умови і перешкоди, вони подолали цей шлях, щоб кожен з нас з сьогоднішнього дня, мав можливість вклонитися і помолитися за мир і спокій в будинках і душах! Святий отець Миколай, моли Бога про нас, грішних!"- сказано в повідомленні.

Публікація парафії Благовіщення Пречистої Діви Марії м. Коломия: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Львівщині Нацкорпус мітингує проти будівництва церкви Московського патріархату.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі над головами віруючих засвітився німб, диво зняли на камеру

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщину, до кафедрального собору Сокальсько-Жовківської єпархії, привезли мощі святих верховних першоапостолів Петра і Павла