Маленькій українці потрібна допомога в боротьбі з онкологічним захворюванням. Про це розповіла мама дівчинки Неля Григорівна на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 15-річній дівчинці ані лікарі поставили страшний діагноз - рак кісток четвертої стадії.

Читайте Знай в Google News!

Мама дівчинки розповіла, що в 2019 році Аня отримала травму в школі. Тоді лікарі вирішили, що у дівчинки перекіс таза і лікували її гирями, масажами і вправами. Однак ані не ставало краще і її повезли на обстеження ів Київ, де і підтвердився діагноз — саркома Юінга 4 стадії, як виявилося неправильне лікування завдало лише шкоди і хвороба стрімко розвивалася.

"Коли ми почули діагноз я не могла в це повірити, дочка говорила "Мама нехай це буде будь-який діагноз тільки не Рак" я не знала як їй сказати. Нам лікар порадив що краще їй розповісти з якою хворобою їй потрібно буде боротися! Я не могла сказати їй, але іншого виходу у мене не було і розповіла!!"- написала мама дівчинки.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Geplaatst door Неля Григорівна op Maandag 14 september 2020

З тих пір життя Ані перетворилося на боротьбу за життя. На даний момент дівчинка пройшла 7 курсів хіміотерапії, проте це ще не кінець. Зараз ані необхідна пересадка кісткового мозку і заміна тазової кістки на імплант.

Дівчинку погодилися прийняти в клініці в Барселоні, проте виставили рахунок за лікування в розмірі 232 574 Євро. У мами Ані немає таких коштів і тому вона змушена звернеться за допомогою до небайдужих людей для порятунку дочки.

"Ми просимо всіх не байдужих нам допомогти також молитися за здоров'я моєї дочки Анни!!!"- додала мама дівчинки.

Публікація Нелі Григорівної: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівські хірурги провели унікальну операцію дитині з патологією гортані

Як повідомляв портал "Знай.uа", новонароджену принцесу розбив інсульт, мама ридає і молиться

Також, "Знай.uа" писав, що молоду дніпрянку з'їдає рак, сини благають про допомогу