Хлопчик опинився в комі після гри на дитячому майданчику. Про це повідомила сестра хлопчика Анастасія Лавренюк на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Трагічний випадок стався 10 вересня на дитячому майданчику в Одесі за адресою вулиця Сьома біля будинку 5. Хлопчик на ім'я Костя розгойдував дівчинку на гойдалки і в стрибку натрапив на штир, який встромили, щоб гойдалка не вдарила маленьких дітей.

Читайте Знай в Google News!

В результаті хлопчик отримав проникаючу рвану рану глибиною 20 см і розрив прямої кишки. Хлопчика відразу доставили в лікарню і провели операцію, проте на четверту добу у нього сталося відключення мозку, після чого хлопчик впав у кому.

Публікація Анастасії Лавренюк: Facebook

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Мой младший братик в реанимации. Прошу МАКСИМАЛЬНЫЙ РЕПОСТ!!! 😭 5 дней назад простое ребячество на площадке закончилось трагедией. 5 дней врачи сражаются за жизнь ребенка. Костик раскачивал девочку на качеле и в прыжке наткнулся на штырь, который кто-то воткнул чтобы маленьких деток уберечь от удара качелей. Результат - проникающая рваная рана 20 см и разрыв прямой кишки, а на 4 сутки отключение мозга. Мы сходим с ума от того, что не может никто помочь ребенку. Мальчик наш очень в тяжелом состоянии. Самое страшное, что эти штыри до сих пор на площадке Одесса Ул. Седьмая дом 5. Я прошу всех помочь распространить информацию, чтобы никто больше не выдумывал устанавливать на детских площадках самодельные конструкции, ведь виновных в нашей стране не найти. Кто будет отвечать??? Неравнодушных я прошу молиться о здравии Константина. Нам очень страшно. #odessa #dumskaya #odessa.net #od

Geplaatst door Анастасия Лавренюк op Maandag 14 september 2020

15 Вересня дівчина написала, що Костя прийшов до тями, а штирі, які нашкодили хлопчикові, з майданчика вже зникли.

“Костя прийшов до тями. Але все ще знаходиться під пильною увагою лікарів. Дякую всім небайдужим. Штирі після моєї публікації хтось швиденько ліквідував. Шкода, що тільки такий резонанс здатний змусити людей ворушитися."- написала Анастасія Лавренюк.

Публікація Анастасії Лавренюк: Facebook

Костя пришел в себя. Но все еще находится под пристальным вниманием врачей. Спасибо всем неравнодушным. Штыри после моей публикации кто-то быстренько ликвидировал. Жаль, что только такой резонанс способен заставить людей шевелиться.

Geplaatst door Анастасия Лавренюк op Dinsdag 15 september 2020

Заступник начальника поліції ювенальної превенції в Одеській області Дмитро Ревун також повідомив про трагедію з Костею на своїй сторінці в соцмережі Facebook. Він додав, що за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.128 Кримінального кодексу України.

Тем кто не готов принять жестокую реальность, рекомендую сразу пролистывать ленту дальше. Не устану повторять, о том...

Geplaatst door Дмитрий Ревун op Dinsdag 15 september 2020

Публікація Дмитра Ревуна: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві мотоцикліст розмазав пішоходів по асфальту

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленьку тернополянку трохи на розчавив телевізор, медики "чаклують" над покаліченою малятком

Також, "Знай.uа" писав, що під Дніпром демон за кермом задавив вагітну жінку з дитиною