У Франківську молоді люди розпивали алкогольні напої в покинутій будівлі. Про це розповіли на сторінці Муніципальної інспекції Івано-Франківська у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 15 Вересня муніципальні інспектори здійснювали обстеження покинутої будівлі по вулиці Грушевського під час якого виявили двох молодих людей, які розпивають спиртні напої.

Читайте Знай в Google News!

Під час бесіди з порушниками інспектори з'ясували, що один з них вже більше тижня не повертався додому і не виходив на зв'язок з родичами. Рідні молодого чоловіка також звернулися на лінію "102" і заявили, що не можуть встановити його місцезнаходження.

затримані чоловіки, фото: Facebook муніципальна інспекція Івано-Франківська

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Після цього муніципальні інспектори викликали екіпаж поліції, який забрав чоловіка для передачі його рідним.

Чому чоловік пішов з дому і не хотів зв'язуватися з рідними інформації не повідомляли. Правоохоронці з'ясовують всі обставини цієї події.

повідомлення муніципальної інспекції Івано-Франківська

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі пропала жінка, стривожена дочка готова на все

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Мукачеві жорстоко побили відому зоозахисницю, як себе почуває любителька пухнастиків

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині нелюд вкрав зі школи коробку з пожертвами