На Прикарпатті встановили факт розтрати компенсації для жертв повені. Про це розповіли на порталі Івано-Франківської обласної прокуратури.

Повідомляється, що Коломийська місцева прокуратура Івано-Франківської області відкрила кримінальне провадження за фактом розтрати бюджетних коштів за ч. 2 ст. 191 КК України.

Читайте Знай в Google News!

Згідно з попередньою інформацією, комісія з обстеження будинків, які постраждали від потопу в червні встановила, що будинки не підходять для проживання через отримані пошкодження.

На підставі цього їх власникам була перерахована матеріальна допомога в розмірі 300 тисяч гривень. Ця виплата була призначена для осіб, чиї будинки були повністю зруйновані стихією.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні доручено слідчим Снятинського ВП ГУНП в області.

В даний момент ведуться превоочередние слідчі роботи. За ходом розслідування стежать співробітники обласної прокуратури.

наслідки повені на Прикарпатті, фото: ДСНС Івано-Франківської області

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Карпати насувається повінь, екологи б'ють на сполох

Як повідомляв портал "Знай.uа", столицю Туреччини накрили тонни піску, уряд кинув людей напризволяще

Також, "Знай.uа" писав, що президент Угорщини присоромив Зеленського через сміттєві річки Закарпаття, приберіть свої пляшки