У Луцьку жінка з психічним захворюванням не може потрапити додому. Про це розповіли в репортажі телеканал "Аверс".

Повідомляється, що в Луцьку жінка з порушеннями психіки вже кілька днів ночує під дверима батьківської квартири. Вдень вона ходить по місту і небайдужі люди купують їй їжу і одяг, проте помитися і поспати в ліжку вона не може.

Читайте Знай в Google News!

Жінка жила разом з братом, який працює далекобійником. Він зараз знаходиться в рейсі і по всій видимості або забув залишити сестрі Світлані ключі, або вона їх втратила.

За словами сусідів, Світлана була освіченою жінкою і поїхала до Болгарії, де вийшла заміж і народила дітей. Але приблизно 10 років тому вона повернулася в Україну вже з порушеннями психіки. Сусіди також розповіли, що брат Світлани завив, що вона хотіла його отруїти і відтоді жінка перебуває на вулиці.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Світлана, кадр з репортажу Аверс: Facebook

При цьому, не всі люди ставляться до жінки добре. Деякі проганяють її або можуть побити.

У соціальній службі кажуть, що про жінку їм відомо. За словами соцпрацівника, брат не виганяв жінку з дому і можливо у неї є при собі ключі, але хвору жінку складно змусити потрапити в будинок. При цьому Світлану не можна поселити в інтернат.

"Тільки через психіатричну лікарню, тільки якщо вона пройде лікування, тільки якщо у неї буде група, тоді можна говорити про поселення в психіатричний інтернат. Також потрібна згода брата і його допомога " - сказала працівниця соціального центру.

У Луцьку жінка спить під дверима батьківської квартири, і просить їжу у перехожих

У Луцьку жінка спить під дверима батьківської квартири, і просить їжу у перехожих Брат кинув на призволяще рідну сестру. У Луцьку жінка, яка має психічні розлади, вже тривалий час живе під дверима батьківської квартири. Вранці вона виходить на вулицю. Стоїть біля магазинів. Небайдужі люди купують їй їжу. Дають одяг. Але, ані помитися, ані переночувати у людських умовах вона не може. Брат далекобійник у рейсі, а ключів від квартири, схоже, їй або не залишив, або ж бідолашна жінка їх згубила. На телеканал «Аверс» зателефонували небайдужі громадяни і просили надати розголосу цій ситуації, щоб на неї звернули увагу відповідні служби. Підписуйтесь на наш ю-туб канал, та дивіться новини у зручний для вас час: https://www.youtube.com/user/mediaavers/featured

Geplaatst door Телекомпанія "Аверс"/ Avers television company op Vrijdag 14 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Хмельниччині зниклу маму з трьома дітьми знайшли в несподіваному місці

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі комфорт пасажирів забезпечують усміхнене подружжя

Також, "Знай.uа" писав, що юна українка страждає від важкої форми сколіозу, мама благає про допомогу