Президент Зеленський побував в Івано-Франківській області. Він відвідав Ланчин, де проінспектував відремонтовану дорогу і побував на спортивному стадіоні. Про це пише пік.

Президент Зеленський побував в Івано-Франківську та Івано-Франківській області. Він відвідав обласний центр і заїхав до міста районного значення, де оцінив якість відремонтованої дороги. Він також заявив, що має низку питань до місцевої влади.

Зеленський заявив, що він бачить багато недоліків і помилок, багато чого не зроблено. Те, що зроблено, було зроблено з помилками. Президент зазначив, що вказав на помилку голові адміністрації. Він також заявив, що не можна чекати, поки виникне надзвичайна ситуація.

"Вважаю, що багато чого не зроблено, є багато помилок. Я це говорив главі адміністрації. Але чекати знову як у нас буде надзвичайна ситуація вважаю помилкою. Я розумію, що це відповідальність влади. Люди взяли з нас обіцянку, хоча їм говорив, що це не наша відповідальність. Будемо готувати дійсно серйозний підхід. Будемо реформувати. Готуватимемо цю реформу і фундаментальний підхід допомоги українським селам",- підкреслив Володимир Зеленський.

Нагадавши, Знай повідомляв, що 18 вересня президент України Володимир Зеленський приїхав на Івано-Франківщину. Він проводив перевірку того, як були використані кошти виділені на подолання наслідків повені в червні. Глава держави відвідав село Ланчин Надвірнянського району, яке було практично повністю затоплене під час паводку в червні 2020 року.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також Знай повідомляв, що 18 вересня президент Володимир Зеленський відвідав Тернопільську область. Він приїхав до Тернополя. Також відомо, що він поїде до Збаража, де в замку проведе закриту нараду зі своїми прихильниками і місцевими чиновниками. Крім того, в планах президента відкрити «водну арену», яку нещодавно реконструювали в Тернополі.

Нещодавно Знай передавав, що стала відома програма перебування Зеленського на Прикарпатті.