На Прикарпатті п'яний водій збив сина героя Небесної сотні. Про це розповіла мама загиблого в інтерв'ю для видання Оглядач.

Повідомляється, що 14 грудня 2019 року в селі Велика Кам'янка п'яний водій на великій швидкості збив на смерть 23-річного Євгена Ткачука.

Мама загиблого Марія Ткачук розповіла, що того вечора Євген їхав на велосипеді на краю дороги. В один момент автомобіль на великій швидкості вискочив на зустрічну смугу і збив хлопця. Після цього він не зупинився і поїхав далі.

"Мені потім поліцейський говорив, що Женя намагався ухилитися, з'їхати вправо, але шансів не було, ця машина мчала на величезній швидкості. Велосипед сина закинуло на дерево від удару" - сказала Марія Ткачук.

Читайте Знай в Google News!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Від зіткнення з автомобілем Євген отримав черепно-мозкову травму, перелом тазу, внутрішню кровотечу та пошкодження внутрішніх органів. У нього практично не було шансів вижити.

Хлопець був старшим сином з трьох дітей загиблого 20 лютого 2014 року під час подій Майдану 39-річного Ігоря Ткачука. Чоловік загинув від пострілу снайпера, який влучив йому в голову.

За кермом автомобіля перебував місцевий житель Роман, який був у стані алкогольного сп'яніння.

"В його крові виявили більше 3 проміле алкоголю! Їхав він ще з одним другом, який так само вже не раз потрапляв у ДТП."- додала Марія.

За її словами, чоловіка з його другом, а також його автомобіль Audi, перед ДТП бачили в кафе, де вони вживали алкоголь.

Місцева поліція відкрила кримінальне провадження і в березні 2020 року справу передали до суду. Однак досі, за півроку пройшло лише одне засідання.

"У березні засідання не відбулося, потім був карантин. Потім пройшло перше ознайомче засідання і все. То адвокат підсудного не з'явився, то прокурор. І тепер судове засідання перенесли аж на півтора місяці, на 29 жовтня. Я не вірю в те, що не можна було призначити суд раніше" - прокоментувала ситуацію Марія Ткачук.

Водночас Романа випустили з СІЗО під заставу в 134 тисячі гривень. Він продовжує жити в селі і кожен день ходить на роботу повз будинок сім'ї загиблого хлопця.

"Кілька разів він підходив до мене, просив вибачення. Я сказала, що по - людськи його прощаю, але він повинен відповісти за свій вчинок" - сказала Марія.

Євген Ткачук з мамою, фото: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Закарпатті "шумахер" розніс на тріски автобусну зупинку

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі відкритий люк на дорозі "угробив" відразу чотири авто

Також, "Знай.uа" писав, що киянка загинула в ДТП, родичі приголомшили визнанням