Маленька дівчинка через шість років життя в дитбудинку знайшла сім'ю. Про це розповіли в сюжеті 24 канали.

Повідомляється, що Алінку після народження кинули в пологовому будинку, після чого вона потрапила в інтернат, де провела 6,5 років.

Читайте Знай в Google News!

Але одного разу в інтернат прийшла Олена Попович, яка вирішила усиновити хлопчика або дівчинку віком до 7 років. У жінки не виходило завести дитину біологічним шляхом і вона вирішила стати мамою таким способом.

Найважчим моментом був вибір дитини. Олена розповіла, що Алінка була не першою дитиною, яку вона розглядала.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Знайомишся з дитиною і практично відразу розумієш, що материнського тяжіння до нього немає. Була одна дитина, друга, третя - і мені стало страшно, чому я не можу знайти свою дитину. Дитину, до якого буде тяжіння. На що мама дала мені пораду: шукай, чекай і ти повинна відчути, не треба робити швидкий крок. Як тільки я поговорила з мамою, я йду знову дивитися ці картотеки і звертаю увагу на Аліну, і їду на знайомство" - розповіла Олена.

Олена з дочкою, фото з домашнього архіву: 24 канал

Вона додала, що увійшла в кабінет директора і побачила дівчинку зі збитими ліктями і колінами, після чого зрозуміла — це її дитина.

Аліна розповіла, що дуже хотіла батьків, проте її ніхто не хотів удочеряти через "бойовий" характер.

Олена удочерила дівчинку. Вона досить довго проходила процес адаптації, проте в підсумку звикла до нового життя.

Зараз Аліна живе з мамою вже 4 роки, вона ходить в школу, малює картини і має активну життєву позицію.

Щемлива історія усиновлення Алінки з Одеси

Алінку 6,5 років ніхто не розглядав: "Усі не хотіли мене, тому що говорили, що я дуже бойова" Історія, про те, як дівчинку знайшла мама не може не зворушувати: "Насправді Аліна дуже схожа на мене. Вона схожа ззовні, схожа на мене поведінкою. Ця енергійність, яка мене підкорила… Коли ми на початку разом виходили гуляти, ті, хто нас не знав, все говорили: "О, це копія мами". Так буває лише з тими людьми, які є рідними за покликом серця. Вони не вважають себе героями, не бояться стереотипів і труднощів. Вони не розділяють дітей на своїх та чужих, бо вони рідні. Читайте більше про цю історію: https://24tv.ua/ochi-phali-milo-tilo-vkrilos-sintsyami-divchinka-novini-odesi_n1414753 А також не забувайте, що ви теж можете стати батьками для одного з 6 тисяч малюків, які мріють про родину! Консультацію щодо усиновлення можна отримати за номером: 0 800 300 484. Деталі на сайті ridni.org.ua Більше – дивіться у проєкті 24 каналу та благодійного фонду Ridni

Geplaatst door 24 Канал op Dinsdag 15 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Хмельницький священик усиновив двох дітей з притулку, вдома чекають четверо братиків і сестричок

Як повідомляв портал "Знай.uа", Українка усиновила двох хлопчиків-сиріт і стала найщасливішою мамою

Також, "Знай.uа" писав, що молода Українка усиновила вісім братиків і сестричок після смерті мами, серце на шматки