Руслан Марцінків є рекордсменом за передвиборчими обіцянками. Про це розповіли у виданні "Слово і Діло".

Повідомляється, що аналітики зафіксували, що з 19 листопада 2015 року Руслан Марцінків дав 385 обіцянок, що є рекордом порівняно з іншими мерами. При цьому виконання обіцянок залишає бажати кращого.

За інформацією аналітиків з 385 обіцянок Руслан Марцінків виконав 152 (39%). При цьому він провалив 73 обіцянки (19%). До закінчення каденції меру Івано-Франківська залишилося виконати 160 обіцянок (42%).

Читайте Знай в Google News!

Однією з ключових обіцянок, з якими не впорався Марцінків є прийом фахівців на посади місцевих службовців виключно за результатами відкритого конкурсу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також він провалив обіцянку, що місто підтримає 20 стартапів. Крім того він обіцяв відремонтувати 50-60 житлових дворів у місті, проте за 2019 рік було відремонтовано менше половини обіцяного — 19 дворів.

Не дивлячись на це Марцінків впорався з обіцянкою облаштувати сортувальну лінію для твердих відходів, відстояв "Івано-Франківський локомотивний завод" і повернув Палац Потоцьких у власність Івано-Франківська.

Серед довгострокових планів Марцінківа: будівництво шести нових тролейбусних ліній, фінансування догляду за українськими могилами в Польщі та створення книги мзагиблих у війні Росії та України.

передвиборчі обіцянки Руслана Марцінківа, інфографік: Слово і Діло

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що харків'янам розповіли, як Кернес підчепив коронавірус

Як повідомляв портал "Знай.uа", Пальчевського зареєстрували першим офіційним кандидатом у мери

Також, "Знай.uа" писав, що львів'яни порадили Садовому осідлати велосипед перед виборами