В Івано-Франківську зацвіли каштани. Про це розповіли в Telegram-каналі "Україна в шоці".

Повідомляється, що під кінець вересня в Івано-Франківську можна спостерігати цвітіння каштанів.

Читайте Знай в Google News!

Причиною цього називають теплу погоду, яка спостерігається практично весь перший місяць осені і трохи заплутала дерева.

До публікації додали кілька фотографій, на який можна побачити квіти каштанів на гілках в поєднанні з зеленим листям. На тлі можна помітити яскраве блакитне небо і міську ратушу, які створюють відмінний контраст.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

У Франківську зацвіли каштани, фото: Telegram Україна в шоці

У Франківську зацвіли каштани, фото: Telegram Україна в шоці

"На календарі кінець вересня. А це означає, що каштанам пора знову цвісти. Ось така краса сьогодні була в Івано-Франківську. А все через занадто теплу погоду, каштани ніби плутаються в порах року."- підписали знімки в публікації.

Публікація каналу Україна в шоці: Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Павло Глоба є вельми активним користувачам соціальних мереж, де безпосередньо розповідає своїм передплатникам різні поради та підказки. На цей раз астролог розповів, як потрібно провести Вівторок, 22 вересня.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Закарпатті поблизу кордону з Румунією виявили в траві пачку іноземної валюти, власника якої досі не знайдено.

Також, "Знай.uа" писав, що у місті Запоріжжя батюшки освятили Фестивальну площу після того, як там пройшли ЛГБТ-активісти.