Боєць АТО з Коломиї отримав складну травму хребта. Про це розповіли в репортажі телеканалу "НТК".

Повідомляється, що 19 Вересня боєць АТО Ігор Авдєєв відпочивав з сім'єю в басейні. Стрибнувши в басейн він отримав травму хребта. У чоловіка зафіксували перелом п'ятого хребця і пошкодження спинного мозку в результаті чого він виявився паралізований.

Читайте Знай в Google News!

Ігор Авдєєв в АТО, фото з особистого архіву, кадр з репортажу НТК: YouTube

Зараз чоловік проходить важкий період лікування, попереду у нього хірургічне втручання і довга реабілітація.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"Травма дуже важка. Лікарі кажуть, що прогнозів хороших вони дати не можуть, надія тільки на Бога. П'ятий хребець швидше за все будуть видаляти і на його місце встановлять титанову пластину — імплант. При цьому четвертий або шостий хребець можливо також доведеться замінити" - розповіла дружина потерпілого Вікторія.

Вікторія та ігор Авдіїви, фото з особистого архіву, кадр з репортажу НТК: YouTube

Сім'я Ігоря щодня витрачає великі гроші на лікування і їх запаси вже добігають кінця. У зв'язку з цим вони звернулися за допомогою до небайдужих людей з проханням допомогти зібрати кошти на лікування чоловіка.

"Кошти на цей випадок будуть йти скажені, я навіть не можу передати... я так розумію, мінімум 300 000 гривень нам необхідно" - додала Вікторія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок

Як повідомляв портал "Знай.uа", кишечник прикарпатця з'їдає рак, любляча дружина благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що новонароджену принцесу розбив інсульт, мама ридає і молиться