Поліцейські знайшли раніше зниклу дівчинку з Франківська. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 21 вересня в поліцію надійшло повідомлення про те, що 19 вересня в Івано-Франківську 15-річна дівчинка вийшла з дому і не повернулася.

Читайте Знай в Google News!

Правоохоронці відразу ж приступили до пошуку зниклої. Протягом доби вони перевіряли всі можливі місця знаходження дівчинки.

23 вересня зниклу дівчинку знайшли в місті Калуш. На щастя, вона не постраждала. Зараз поліцейські з'ясовують, що послужило причиною втечі неповнолітньої.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Правоохоронці провели профілактичну бесіду з мамою і дівчинкою про неприпустимість подібних випадків.

Як виявилося, дівчинка вже не перший раз тікає з дому. У зв'язку з цим вирішується питання про приміщення її в центр соціально-психологічної реабілітації дітей.

Також працівники поліції подякували всім небайдужим громадянам та місцевим ЗМІ, які допомогли у пошуках дівчинки.

повідомлення поліції Івано-Франківської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі зник блакитноокий хлопець, батьки сплять з телефоном три тижні

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві зникла 16-річна бунтарка в бірюзових джинсах

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові зникли два школярі, вчителі в паніці