Відома українська співачка Аліна Гросу розлучилася з чоловіком. Про це вона розповіла в інтерв'ю для ЖВЛ.

Повідомляється, що Аліна Гросу розійшлася з російським бізнесменом Олександром Комковим, з яким вони зіграли весілля в Італії в 2019 році.

Читайте Знай в Google News!

Церемонія одруження була дійсно шикарною. Батьки Аліни витратили на свято близько 100 тисяч євро, а ЗМІ говорили про цей шлюб ще кілька місяців. Однак фінал цієї історії досить сумний, адже пара не протрималася в шлюбі навіть рік.

Аліна Гросу та Олександр Комков, фото: Instagram Аліни Гросу

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

За словами Аліни Гросу ініціатором розриву були саме Олександр.

"Вийшло так, що в грудні мені Саша сказав: "Давай поживемо окремо". Я не могла йому цього пробачити, тому що ти або хочеш жити зі мною, або пробуєш щось інше" - сказала Аліна Гросу.

Зірка зізналася, що відносини з чоловіком стали псується після весілля і до кінця року зовсім загострилися.

Розставання з чоловіком шокувало співачку, вона досі не може прийти в себе і зрозуміти, що сталося. Аліна думає, що Олександр міг знайти собі іншу жінку.

"Мені було дуже боляче! Дуже важко про це говорити весь цей час, тому я і мовчала. Перші дні, перші місяці сльози постійно текли. Зараз не дуже це приємно" - додала Аліна Гросу.

Аліна Гросу, кадр з інтерв'ю для ЖВЛ: YouTube

Крім того співачка зізналася, що заробляла більше чоловіка і постійно була в роботі. Вона вважає, що це могло створювати для нього дискомфорт, адже у нього було більше планів, ніж справ.

Аліна і Олександр були разом 5 років, з них менше року в шлюбі. За словами співачки, вона шкодує про втрачений час, проте поки заводити нові стосунки не готова. Не дивлячись на це вже ходять чутки про її роман з актором Романом Полянським. Аліна Гросу їх спростовує і каже, що вони просто хороші друзі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Аліна Гросу з'явилася на публіці з високим шатеном

Як повідомляв портал "Знай.uа", Аліна Гросу показала справжнє обличчя

Також, "Знай.uа" писав, що Аліна Гросу розповіла про свій головний комплекс