Маленька дівчинка вже кілька років бореться з раком. Про це розповіли на сторінці Фонду "Таблеточки" у соцмережі Facebook.

На сторінці Фонду привітали з днем народження маленьку дівчинку на ім'я Катя і розповіли, що вона вже кілька років веде боротьбу за життя з раковим захворюванням.

Читайте Знай в Google News!

Дівчинці поставили страшний діагноз у 8 років. З тих пір її життя перетворилося на низку терапій і аналізів. Завдяки небайдужим людям дівчинка змогла перемогти рак, проте хвороба постійно повертається.

Катя, фото: Facebook Таблеточки

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Катя хворіє з восьми років, бореться з раком вже втретє і кожен її день народження - перемога сильної дівчинки, її сім'ї, лікарів і благодійників" - сказано в повідомленні.

Дівчинка мріє переночувати в замку і прокотиться на лижах. Вона дуже хоче покинути стіни лікарні, повернутися в ш5колу і в рідний дім.

"Нехай всі мрії Каті здійсняться! Нехай далі у неї буде багато перемог, радощів і щасливих пригод!"- додали в повідомленні.

Публікація фонду Таблеточки: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок

Як повідомляв портал "Знай.uа", кишечник прикарпатця з'їдає рак, любляча дружина благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що новонароджену принцесу розбив інсульт, мама ридає і молиться