На Прикарпатті спостерігається масове отруєння людей. Про це розповіли у виданні "Інтерфакс" посилаючись на прес-службу ДСНС.

Повідомляється, що 24 вересня в ДСНС надійшла інформація про те, що в медустанови з попереднім діагнозом гостра кишкова інфекція звернулася 101 людина. З них 44 людини госпіталізовані, а 57 перебувають на амбулаторному лікуванні. Примітно, що всі постраждалі відвідували їдальню ТОВ "Леон" в місті Коломия.

Читайте Знай в Google News!

В Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА також повідомили про масове отруєння.

Перший випадок отруєння зафіксовано 22 вересня.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Згідно з попереднім діагнозом: харчова токсикоінфекція - 53 особи, харчове отруєння - 4 особи, гострий гастроентероколіт - 29 осіб, гастроентероколіт - 5 осіб, сальмонельоз - 2 особи, гострий ентероколіт - 7 осіб, гостра кишкова інфекція -1 особа.

"Фахівцями Коломийської міської, Снятинської міжрайонної, Надвірнянської міської філій триває епідрозслідування на об'єкті виникнення спалаху та в домашніх осередках."- зазначено в повідомленні.

Лікарня, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запоріжжі псих розкидав щурячу отруту на дитячому майданчику

Як повідомляв портал "Знай.uа", маски не захищають, а знищують-крик про допомогу українки не дасть заснути вночі

Також, "Знай.uа" писав, що під Харковом скажений кіт посадив місто на карантин