Руслан Марцінків їздить вулицями Івано-Франківська на велосипеді. Про це він розповів на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що Руслан Марцінків готується провести чергову "чорну п'ятницю" з чиновниками.

Читайте Знай в Google News!

Мер Франківська опублікував фотографію, де він з велосипедом знаходиться в одному з дворів міста і намагається пройти у вузький прохід між будинками.

"Не скрізь ровером проїдеш, а людина пройде" - написав Руслан Марцінків.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

публікація Руслана Марцінківа: Facebook

Варто зазначити, що "чорна п'ятниця" це захід у Франківську, який дозволяє чиновникам оглянути місто і дізнатися проблеми жителів районів.

В рамках цього заходу Руслан Марцінків збирає чиновників і разом з ними здійснює об'їзд Івано-Франківська на велосипедах. Під час цієї прогулянки вони їздять по проблемних місцях міста і спілкуються з місцевими жителями.

Руслан Марцінків з велосипедом, фото: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 12 політиків отримали офіційне посвідчення кандидата на посаду мера Львова.

Як повідомляв портал "Знай.uа", при кличку Все Будівництво в Києві контролює" смотрящий " Денис Комарницький

Також, "Знай.uа" писав, що харківський мер Геннадій Кернес, який з коронавірусом перебуває на лікуванні в німецькій клініці "Шаріте", йде на поправку.