Українська співачка Камалія заразилася коронавірусом разом з чоловіком. Про те, як проходить лікування, вона розповіла на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Співачка повідомила, що вже 18 днів хворіє коронавірусом, проте хвороба ніяк не відступає і симптоми стають все важче.

Читайте Знай в Google News!

Камалія зізналася, що у її чоловіка дуже погані результати КТ через хворобу і це може привести до госпіталізації.

"Йде 18-ий день нашої хвороби на Ковід 19!(Навіть не знаю, що вам сказати! Я дуже пригнічена! Захуру сьогодні стало гірше, їздили в Олександрівську, КТ показало до 40% ураження легень! Змінили антибіотики. Якщо не стане краще до п'ятниці, то госпіталізація неминуча!(Мій керуючий з учорашнього дня в реанімації, у важкому стані під СИПАП маскою. А няні вже вилікувалися. Завтра виписують з лікарні." - написала Камалія.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Публікація співачки Камалії: Facebook

До публікації вона додала відео, в якому більш детально розповіла про своє самопочуття, а також про самопочуття домробітників і членів сім'ї.

Идёт 18 -ый день нашей болезни на Ковид 19!( Даже не знаю, что вам сказать! Я очень подавлена! Захуру сегодня стало хуже, ездили в Александровскую, КТ показало до 40% поражения лёгких! Сменили антибиотики. Если не станет лучше до пятницы, то госпитализация неизбежна!( Мой управляющий со вчерашнего дня в реанимации, в тяжёлом состоянии под СИПАП маской. А няни уже вылечились. Завтра выписывают из больницы.

Geplaatst door Kamaliya Zahoor op Woensdag 23 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, маски з якого матеріалу найкраще захищають від Covid-19

Як повідомляв портал "Знай.uа", дружина заступника мера Ірпеня стала жертвою коронавірусу

Також, "Знай.uа" писав, що Ляшко пригрозив українцям новими жорсткими обмеженнями