Дівчинка-підліток страждає від агресивної форми раку. Про це розповіли в репортажі телеканалу "ВІТА".

Повідомляється, що у дівчинки Юлії діагностували пухлину головного мозку. Дівчинка перенесла кілька курсів хіміотерапії, опромінень і трансплантацію кісткового мозку в турецькій клініці.

Читайте Знай в Google News!

Після лікування Юлі стало легше, у неї волосся і дівчинка почала замислюватися про плани на життя. Однак через деякий час стався рецидив. Пухлина повернулася і дала метастази в кістковий мозок.

Дівчинка перенесла курс хімотерапії в Києві, проте він нічого не дав. Юлії кожен день стає гірше. Зараз дівчинка втратила слух, а також можливість ходити.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Юля з мамою, кадр з сюжету телеканалу Віта: Facebook

Допомогти дівчинці обіцяють лікарі з Туреччини, де вона раніше проходила операцію. Однак вартість лікування становить 40 000 доларів.

У сім'ї дівчинки, яка 4 роки бореться за її життя, немає таких коштів, тому вони змушені звернеться за допомогою до небайдужих людей.

"Вона все розуміє, що у нас немає грошей, що це дорого, вона вже там була... вона дуже переживає. Я кажу: "Донечко, минулого разу нам люди добрі допомогли, і в цей раз теж допоможуть". Може хтось відгукнеться і допоможе нам у зборі коштів " - сказала мама дівчинки Оксана.

Врятуємо вінничанку!

Врятуємо вінничанку! Юлія Міськова чотири роки відчайдушно бореться за життя. Все через агресивну пухлину головного мозку. За цей час дівчина перенесла кілька операцій, десятки курсів хіміотерапії та опромінень, навіть трансплантацію кісткового мозку. Але підступна хвороба міцно тримає її життя у своїх кігтях. Нині в Юлії рецидив. Поборотись за її життя обіцяють турецькі лікарі. Операція потрібна терміново, а її вартість - 40 тисяч доларів. Родина благає про допомогу всіх небайдужих.

Geplaatst door Телеканал ВІТА op Woensdag 23 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок

Як повідомляв портал "Знай.uа", кишечник прикарпатця з'їдає рак, любляча дружина благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що новонароджену принцесу розбив інсульт, мама ридає і молиться