В Івано-Франківську вечірня злива затопила багато вулиць міста, спровокувавши тим самим транспортний колапс. Кадри з місця подій опублікували жителі міста в Telegram-чаті "112".

Читайте Знай в Google News!

У суботу, 26 вересня, в Івано-Франківську пройшов сильний дощ. В результаті негоди безліч міських вулиць виявилися затопленими. Постраждали також підвали багатоповерхових житлових будинків.

Однією з найбільш критичних виявилася вулиця Надрічна-Набережна - під мостом практично повністю потонув автомобіль. Щоб дістати транспортний засіб з пастки, довелося викликати бригаду рятувальників.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Пливе під мостиком пливе...

Geplaatst door Andriy Shustik op Zaterdag 26 september 2020

Цього разу під повінь потрапили також і центральні вулиці міста-Гаркуші, Грушевського, Василянок, Січових Стрільців та прилеглі.

"Дощ йде тільки 1,5 години ... І це зовсім не стихія, а звичайний осінній дощ, проте вся центральна частина міста вже плаває ... Все, напевно, тому що за 5 років закладки міста тротуарною плиткою так і не знайшлося часу і коштів зайнятися каналізаційними мережами ... Напевно, що це не так прибутково ... На фото вул. Грушевського", - поділилася в мережі Олена Вінтоняк.

Мер Франківська Руслан Марцінків також вирушив у подорож вулицями міста, щоб оцінити обстановку. В ході своєї поїздки він зізнався, що проблеми з дощовими каналізаціями дійсно є.

Geplaatst door Руслан Марцінків op Zaterdag 26 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у зв'язку з дощовою погодою на вихідних в Україні, Карпатські річки можуть вийти з берегів.

Як повідомляв портал Знай.иа, українців чекає аномальна погода восени.

Також Знай.иа писав, що на Прикарпатті палійка трави змогла втекти від інспекторів.