Молода жінка померла під час пологів через помилку лікаря. Про це розповіли в російському виданні Е1.

Повідомляється, що в Росії, в місті Нижній Серг, 22-річна місцева мешканка Аліса Тепікіна померла в процесі пологів. Причиною смерті стали дії лікаря, які призвели до виворіту матки.

Читайте Знай в Google News!

Слідчі встановили, що у Аліси була аномальна вагітність, яку можна виявити лише під час пологів — плацента прикріпилася до стінки матки. В цьому випадку плаценту необхідно відокремлювати вручну під наркозом.

Не дивлячись на це лікар, який приймав пологи, спробувала агресивно відокремити плаценту від матки, що і призвело до трагедії.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Аліса Теппікіна, фото з особистого архіву: Facebook

"Повний виворіт матки вона не правильно прийняла ознаки відділення посліду і продовжила тягнути, тобто матку прийняла за плаценту" - пояснив представник загиблої в суді, юрист Вадим Коротаєв.

За даними видання медики, які працюють в лікарні, розповіли, що крик жінки було чутно на всіх поверхах установи.

Лікар, яка приймала пологи, не визнала своєї провини. Її звинувачують за ч.2 ст. 109 КК РФ (заподіяння смерті з необережності внаслідок неналежного виконання професійних обов'язків). Матеріали у цій справі передані в прокуратуру.

«Вывернули матку наизнанку»: молодая мать умерла в мучениях после родов

22-летняя Алиса Тепикина умерла спустя два дня после рождения дочери. Родные уверены, что Алиса умерла от болевого шока по вине неопытного врача, которая якобы вывернула девушке матку, но медики все отрицают. Узнают ли родственники правду?

Geplaatst door ТОК op Donderdag 28 maart 2019

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові малюка скалічили при пологах, убита горем мама розкрила правду

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Мелітополі пацієнтку з кровотечею зустріла лікар "підшофе"

Також, "Знай.uа" писав, що Українка мріяла про материнство 9 років і поховала новонародженого малюка