Прикарпатець з інвалідністю займається виготовленням воскових свічок. Про це розповіли у виданні "Суспільне".

Повідомляється, що житель будинку для сиріт з інвалідністю "Оселя віри, надії і любові" в Обертині Тлумацького району Ігор Човпило вирішив зайнятися виготовленням воскових свічок.

Читайте Знай в Google News!

Спершу він подрібнює віск, потім розтоплює його в спеціальному апараті і додає в нього барвник. Після цього він відливає віск в спеціальну заздалегідь підготовлену форму і залишає свічку застигати.

ігор Чолвпило, кадр з репортажу суспільне: Facebook

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Свічки ігор робить різних форм і розмірів. Він може надати їм форми тварин, дерев або геометричних фігур. Також він підбирає для своїх виробів дуже яскраві кольори.

"Якщо є така потреба, то ми, звичайно, допомагаємо. Такі небезпечні процеси асистенти беруть на себе, тому що життя і безпека жителів — важливіше" - говорить старша асистентка любов легень.

Ігор розповів, що всі свічки він продає людям і на виручені гроші купує собі що-небудь.

Виготовляє свічки. Прикарпатець з інвалідністю Ігор Човпило

Прикарпатець Ігор Човпило створює свічки. Чоловік живе у будинку для сиріт з інвалідністю "Оселя віри, надії, любові", що в Обертині на Тлумаччині. Більше читайте тут: https://suspilne.media/66021-vigotovlae-svicki-prikarpatec-z-invalidnistu-igor-covpilo/

Geplaatst door Суспільне Карпати op Vrijdag 25 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові маршрутник вразив благородним вчинком заради дівчини з інвалідністю

Як повідомляв портал "Знай.uа", молодій матусі відрубав руки ревнивий чоловік, дика історія облетіла світ

Також, "Знай.uа" писав, що український комік пересів на інвалідний візок і звернувся до людей Зеленського