В Івано-Франківську пройде "Парад епох". Про це розповіли на сторінці організаторів заходу "Фестиваль-Переберія міських культур "Межа"" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 11 жовтня, під час фестивалю-Переберія міських культур "Межа" пройде "Парад епох" під час якого вулицями міста пройдуть люди в тематичних костюмах.

Читайте Знай в Google News!

Основною локацією фестивалю буде двір Палац Потоцьких "Простір інноваційних Креацій "Палац"". У цьому місці протягом двох днів будуть проходити концерти, лекції, зустрічі з письменниками та майстеркласи.

При цьому вхід на фестиваль буде дозволений з дотриманням всіх умов карантину встановлених урядом.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Парад епох" пройде 11 жовтня. Він стартує від Палацу Потоцьких і пройде за маршрутом: вул.Шпитальна - вул. Грушевського - "Стометрівка" – вул. Мазепи – пл. Шептицького - Бастіон.

Приєднається до параду можуть всі бажаючі, головне дотримуватися соціальної дистанції і бути в костюмі.

"Конкретних вимог до костюмів немає-лише прохання витримувати загальний стиль конкретної епохи. В рамках фестивалю ми виділяємо п'ять загальних стильових періодів: бароко, класицизм і ампір, декаданс і модерн, авангард і епоха джазу і міжвоєння" - розповів співавтор фестивалю Остап Українець.

Публікація організаторів фестивалю: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що політик з Тернополя проміняв мандат на шкільний журнал

Як повідомляв портал "Знай.uа", прогулянка пухнастого малюка розчулила харків'ян

Також, "Знай.uа" писав, що Львівський богатир став найсильнішою людиною України