Лікарі через яких жінка втратила дитину залишилися безкарними. Про це розповіли у виданні "Обозреватель".

Повідомляється, що 7 червня, в місті Мала Виска Кіровоградської області 34 річна Яна поїхала народжувати в Маловисківську ЦРЛ. У процесі пологів виникли ускладнення і жінка просила зробити їй кесарів, проте лікарі відмовилися і надалі дитина народилася мертвою.

Читайте Знай в Google News!

Всі тести перед пологами показували, що з дитиною все добре і вагітність проходила практично ідеально.

Під час пологів у Яни піднявся тиск, проте лікарі стверджували, що все під контролем. Мама породіллі також просила лікарів зробити кесарів розтин і навіть пропонувала їм гроші, але жінку просто вигнали і сказали, що її дочка народить сама.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

У підсумку Яна мучилася 17 годин і народила мертвого хлопчика, хоча під час пологів дитина ще рухалася.

Жінка звинувачує медиків в недбалості і хоче домогтися справедливості. Однак 31 Липня поліцейські повідомили, що справу за цим фактом було закрито.

"Справу закрили у зв'язку з відсутністю складу злочину. Весь цей час я лікувалася в Кіровограді, виправляла помилки медиків з Маловисківської лікарні, які на восьмий день мене викинули з медустанови. У мене почалося запалення, оскільки вони навіть не дочистили толком. Залишилася тріщина. Але мене жодного разу не викликали до слідчого. І ось така новина-справа закрита, лікарі не винні " - розповіла Яна.

У висновку поліції сказано, що дитина була обвита пуповиною. Хоча на УЗД перед пологами було видно, що нічого подібного немає. Крім того, зазначено, що у Яни є дві інфекції – токсоплазмоз і вірус папіломи. Причому виявили їх лише при обстеженні в цьому самому пологовому будинку.

Дівчина каже, що перевірялася на всі ці інфекції перед пологами і їх у неї не було.

У пологовому будинку кажуть, що згідно з результатами експертиз смерть дитини була не оборотна.

Яна, фото з особистого архіву: Обозреватель

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Українка мріяла про материнство 9 років і поховала новонародженого малюка

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові малюка скалічили при пологах, убита горем мама розкрила правду

Також, "Знай.uа" писав, що у Мелітополі пацієнтку з кровотечею зустріла лікар "підшофе"