Дівчина показала листування з курсантом, який загинув на борту Ан-26 в Чугуєві. Про це розповіли у виданні "КП в Україні".

Повідомляється, що дівчина з Харкова на ім'я Наталія розповіла, що один із загиблих курсантів 21-річний Володимир Олабін кликав її на побачення, проте вони так і не змогли на нього піти.

Читайте Знай в Google News!

Останній раз хлопець писав їй після обіду в день трагедії і питав, як у неї справи.

Вона відповіла йому близько 19: 00 і запитала, як у нього справи, а 26 вересня вранці, коли Володимир не відповів, написала йому ще раз.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Я написала, а він не відповів... почала через друзів дізнаватися, дивитися сторіз, так і дізналася, що він помер... я не могла повірити просто. Такі хороші люди залишають нас. Мені так шкода його батьків..." - розповіла Наталя.

Вона зізналася, що курсант перший написав їй в соцмережах з метою познайомиться і кликав її погуляти, проте у дівчини не було часу і вони так і не сходили на побачення.

"Ми спілкувалися з ним кожен день! Він дуже добрий хлопчик, я таких людей не зустрічала ніколи. Він мені писав, що любить свою спеціальність, небо, захоплюється технікою" - додала Наталя.

Володимир Олабін, фото: соцмережі

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Харків прощається із загиблим у катастрофі курсантом

Як повідомляв портал "Знай.uа", сім'ї загиблих під Харковом курсантів отримають компенсації

Також, "Знай.uа" писав, що 7-річна дочка загиблого під Харковом штурмана писала татові СМС за хвилини до трагедії