У Костополі (Рівненська область) мама з півторарічним малюком провалилися в підвал торгового центру, глибина підвалу - три метри.

Як повідомляє ТСН, жінка залишила коляску на першому поверсі і пішла з дитиною за покупками. Коли повернулася за коляскою, разом з сином провалилася в підвал.

Відзначається, що під час падіння і удару жінка не змогла утримати малюка, дитина вдарився головою об металевий штир. Визволяла постраждалих рятувальна служба.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Дніпрі в супермаркеті відмовилися обслуговувати дівчинку-підлітка тому, що їй 12 років. Таку історію розповіла мешканка цього міста. при цьому навіть в найжорсткіший карантин вони пускали і обслуговували дітей. Цього разу дитина не змогла купити печиво і сік.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай повідомляв, що касир у супермаркеті грабував покупців на їхніх же очах. У Хмельницькому судитимуть касира супермаркету, який за допомогою спеціального зчитувача банківських карт зміг вкрасти у покупців понад 30 тисяч гривень.

Нещодавно Знай передавав, що в одному з харківських супермаркетів маленька дівчинка смачно виматерилася, коли їй відмовилися купувати смаколики. Дитина, зокрема, хотів пити і лаявся на те, що йому відмовили в покупці пляшки води.