Жінка залишила трьох маленьких дітей одних у будинку. Про це розповіли на сторінці патрульної поліції Рівненської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 29 вересня в поліцію надійшло повідомлення про невиконання батьківських обов'язків місцевою мешканкою. Чоловік повідомив, що вона залишила трьох неповнолітніх синів і поїхала в інше місто.

Читайте Знай в Google News!

Заявником виявився колишній чоловік жінки і за сумісництвом батько дітей.

Патрульні одразу ж вирушили на місце виклику. По прибуттю вони виявили трьох дітей віком 8, 5 і 2 роки. Діти розповіли, що в цей день ще нічого не їли.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

мати залишила дітей одних, фото: Facebook патрульна поліції Рівненської області

Правоохоронці купили дітям їжі, нагодували їх і дочекалися приїзду мами. Жінка розповіла, що їхала в інше місто у зв'язку з переведенням дочки в іншу школу. Їй довелося залишити дітей одних, оскільки за ними нікому доглянути.

Поліцейські взяли свідчення у 36-річної жительки Рівного і повідомили про цей інцидент відповідні служби.

Публікація патрульної поліції Рівненської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Українка після розлучення втратила найдорожче

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві копи підхопили на льоту жінку, яка зробила крок вниз з 15 поверху

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині жінка розстріляла двох маленьких дочок з мисливської рушниці і пустила собі кулю в лоб